Bezig met laden...

Lidmaatschap voorwaarden voor Club Eddna


Algemeen
1. Deze regels gelden voor het lidmaatschap voor Club Eddna, een loyaliteitsprogramma aangeboden als je klant bent bij Eddna.be (eigenaar Nordanå Crafts med KvK, organisatie nummer: 556325–3854).
2. Club Eddna geeft je de mogelijkheid om punten te verdienen bij aankopen op Eddna.be en andere handelingen. Verdiende punten geven je recht op kortingen op aankopen op Eddna.be.

B. Lidmaatschap
1. Lidmaatschap in Club Eddna wordt geactiveerd wanneer je en account aanmaakt op eddna.be.
2. Lidmaatschap opzeggen doe je door een email te sturen naar onze klantenservice klantenservice@eddna.be. Een opzegging is permanent en verdiende punten zijn dan verloren en kunnen niet teruggebracht worden.
3. Lidmaatschap is persoonlijk en mag niet gedeeld worden met meerdere personen. Om lid te kunnen worden moet een email adress worden aangemeld.
4. Lidmaatschap is verbonden aan het opgegeven email adres. Wil je het lidmaatschap aan een ander email adres verbinden, dan kun je dat veranderen onder je persoonlijke instellingen van je lidmaatschap.
5. Een lidmaatschap in Club Eddna onderscheidt zich van de nieuwsbrief van eddna.be. Dit betekent dat je jezelf kunt aanmelden voor onze nieuwsbrief zonder lid te worden van de Eddna Club. Lid zijn van de Eddna club betekent niet dat je automatisch de nieuwsbrief ontvangt.

C. Het verdienen van punten
1. Je kunt punten verdienen door de onderstaande genoemde manieren via je lidmaatschap van Club Eddna. Voor een volledig overzicht bezoek: www.eddna.be/clubeddna
a. Bij aankopen van goederen of diensten - Punten worden berekend op de totale aankoopsom min de kosten voor transport. Hoeveel punten verdient kunnen worden op elk item vind je op Eddna.se.
b. Activering van lidmaatschap – Wanneer je lid wordt krijg je een eenmalige overmaking van punten.
c. Een beoordeling achterlaten – Wanneer je een beoordeling achterlaat over een product of dienst op eddna.be krijg je een in eenmalige overmaking van punten.
d. Aanwerven van een vriend – Wanneer je een vriend(in) uitnodigt om een aankoop op eddna.be te doen verdien jij punten wanneer deze aankoop gedaan is. De koop moet gedaan worden door te klikken op de link die gegenereerd wordt als de persoon wordt uitgenodigd via email en je lidmaatschap moet actief zijn.
e. Ons volgen op Instagram en Facebook – Wanneer je ervoor kiest om eddna.be te volgen op Instagram en Facebook krijg je een eenmalige inzetting van punten mits je lidmaatschap actief is.

2. Punten die verdiend worden zijn gekoppeld aan je email adres. Aankopen die gedaan zijn voordat je een lidmaatschap geactiveerd hebt worden bijgevoegd op je account. Ervan uitgaand dat deze aankopen in de laatste 12 maanden gedaan zijn en hetzelfde email adres gebruikt is.
3. Als je goederen retourneert wat leidt tot een mindere koopsom dan de oorspronkelijke som worden de ingewonnen punten aangepast.
4. Hoeveel punten je verdient per aankoop ligt aan het lidmaatschapsniveau die je op Eddna.be hebt. Voor een volledig inzicht over welk niveau je hebt, bezoek www.eddna.be/clubeddna.
5. Voor het geval dat je punten mist op je account waar je recht op hebt kun je contact opnemen met klantenservice@eddna.be. Geef bij dit contact het volgende door: je email adres en ordernummer. Mocht dit inderdaad punten missen passen we dit meteen voor je aan.
6. Het komt voor dat Eddna.be campagnes heeft waar onder een periode meer punten te verdienden zijn. Deze campagnes zijn persoonlijk en alleen geldig tijdens de aangegeven periode en kan achteraf niet worden bijgesteld.

D. Inwisselen van punten
1. Verdiende punten gegeven je recht tot kortingen bij aankopen op Eddna.be. De kortingen worden automatisch geactiveerd als het juiste lidmaatschapsniveau behaald is, voor meer informatie bezoek: www.eddna.be/clubeddna.
2. Kortingen die gebruikt kunnen worden automatisch zichtbaar tijdens de bestelling procedure, als je ingelogd bent. Om de korting te activeren moet je dit zelf aanvinken om te bevestigen dat je de verdiende punten voor deze aankoop wilt gebruiken.
3. Kortingen worden zichtbaar als de waarde van de aankoop hoger is dan de kortingswaarde. Om je actuele saldo te zien, log in op je persoonlijke account.

E. Geldigheidsduur van punten
1. Verdiende punten vervallen als je meer dan 12 maanden geen aankoop hebt gedaan.
2. Vervallen punten zijn niet geldig voor het verkrijgen van kortingen.
3. Verdiende punten kunnen niet worden overgemaakt aan een ander of samengevoegd met een ander account.
4. Informatie over geldigheidsduur voor je verdiende punten kun je vinden als je inlogt op je persoonlijke account.
5. Verdiende punten zijn niet waarop je lidmaatschapsniveau berekend wordt zie punt F-2.

F. Lidmaatschapsniveaus
1. Club Eddna biedt verschillende lidmaatschapsniveaus aan: basis, brons, zilver en goud.
2. De verschillende clubniveaus zijn gebaseerd op de totale waarde van je aankopen exclusief transportkosten onder de laatste 12 maanden, berekend vanaf de dag dat je lid werd of je het laatst van niveau hebt gewisseld.
3. Als je in de laatste 12 maanden niets gekocht hebt op eddna.be of voor een waarde die lager is dat je huidige lidmaatschapsniveau, zal je lidmaatschapsniveau hiernaar worden aangepast. We informeren je via email als we een verandering doorvoeren.
4. Wanneer je de grens voor een volgend niveau hebt gepasseerd informeren we je hierover via email en dit treedt onmiddellijk in werking.
5. De verschillende niveaus hebben verschillende voordelen. Informatie over de verschillende voordelen kun je vinden op www.eddna.be/clubeddna.
6. Informatie over je huidige lidmaatschapsniveau, punten en geldigheid vind je op je persoonlijke pagina als je inlogt.

G. Communicatie
1. Eddna.be communiceert met je via email.
2. Als het lidmaatschap geactiveerd is accepteer je ook dat je e-mails van ons wilt ontvangen met informatie over Club Eddna o.a. aanbiedingen en andere informatie over je lidmaatschap.
3. Informatie over hoe communicatie van Club Eddna kunt stopzetten is aanwezig in alla e-mails die je van ons ontvangt.

Veranderingen van voorwaarden
Eddna.be kan deze voorwaarden veranderen. Mocht dit het geval zijn informeren we je hierover via email. De nieuwe voorwaarden gelden vanaf het versturen van deze informatie. De actuele voorwaarden zijn altijd te vinden op www.eddna.be/clubeddna.
Verandering in lidmaatschapsniveaus, regels rond verdiende punten en kortingsbonnen gelden vanaf de datum deze worden gepubliceerd op eddna.be.


Betalingsmogelijkheden

© 2023 Eddna