Bezig met laden...
svartafaret_holidaygifts_1400x628px-

De nieuwe collectie van Svarta Fåret - Holiday Gifts

In deze magische tijd wanneer de kou ons omarmt, hebben we een nieuwe collectie gecreëerd die het ware kerstgevoel met zich meebrengt. Holiday Gifts is niet zomaar een collectie gebreide kledingstukken en accessoires, het is een collectie van liefde, zorg en warmte in de vorm van garen. De ontwerpers hebben met grote passie en creativiteit gewerkt aan een collectie die zowel trends als tradities omarmt. In een palet van rode, bruine en blauwe tinten hebben we doordachte brei- en haakpatronen gecreëerd die doordrenkt zijn van de geest en warmte van Kerstmis.

Garens opgenomen in de collectie

Tips en advies

Om vraagtekens te voorkomen: Vergeet niet het patroon aandachtig te lezen voordat je begint.

Stekenverhouding: Brei of haak altijd een proeflapje volgens de aanbeveling. Als deze niet overeenkomt met het aangegeven stekenverhouding, probeer het dan met een dunnere of dikkere brei- of haaknaald.

Bewegingsbereik: Het bewegingsbereik van de kledingstukkken in onze ontwerpen varieert afhankelijk van het type en de vorm van het kledingstuk. Om de juiste maat te vinden adviseren wij om eerst je lichaam op te meten.

Blocken en wassen: Bevochtig het werk met een spuitfles, knijp het eventuele overschot aan water eruit in een opgerolde handdoek. Leg het werk plat te drogen en span het op op de daarop aangegeven maat.

© 2024 Eddna