Over ons

Bezig met laden...
Tillbeh_r

Over ons

Welkom bij Eddna.be!  Ons doel is dat garen kopen bij Eddna net zo leuk moet zijn als het bezoeken van je favoriete wolwinkel. We willen dat je hier je favoriete garens vindt, leuke nieuwe dingen en alles wat je maar nodig kunt hebben voor je volgende project. Hier kun je erop vertrouwen dat wij de kwaliteit van alle producten in de webshop waarborgen. Simpel gezegd: gegarandeerd goede spullen voor goede prijzen. We willen je een leuke mix aanbienden van bolletjes in een acryl garen in alle kleuren van de regenboog, maar ook een grote hoeveelheid luxe bolletjes in ons premium garen

P.s. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, zo mis je nooit de kortingen die we regelmatig aanbieden.

Heel veel verschillende merken!

Bij Eddna hebben we heel veel verschilende merken zoals: Järbo, Svarta Fåret, Manos del Uruguay, Natural Club, Hooked en Ístex. We hebben ook naalden en accessoires van Järbo, KnitPro, Addi, Pony en Hoooked.

Verder hebben we ook DMC borduurgaren en mooie borduurkits van Svarta Fåret.

Tevreden klanten

Lekker bezig zijn met garen is natuurlijk het leukste wat er is. Eddnas grote magazijn in Gävle in Zweden is zo groot dat, als we alle bolletjes wol naast elkaar zouden leggen, het genoeg zou zijn voor 10x rond de wereld.

Wij hechten grote waarde aan snelle leveringen en tevreden klanten. En door ons grote magazijn en kundige medewerkers kunnen we onze beloftes waarmaken.  Ons doel is om zoveel mogelijk handwerk inspiratie en vreugde te verspreiden en daar hoort een goed klantenservice bij!

 

Inspiratie en kennis

We willen graag dat je veel inspiratie vindt en zin krijgt om nieuwe dingen te leren bij ons. Onder de rubrieken Techniek en Tips & Advies hebben we heel veel kennis verzameld. Hier kun je alles vinden, voor een beginner of als je een nieuwe techniek wilt leren. Wij zijn graag een deel van je brei- en haakreis met al deze kennis.

Neem graag contact met ons op

We willen dat je een fantastische ervaring bij ons hebt - van begin tot eind. Daarom hechten we veel waarde aan alles. We willen dat bijvoorbeeld de foto’s mooi en duidelijk zijn, het makkelijk is om te bestellen en dat we kwaliteitsproducten leveren.
Neem graag contact met ons op via klantenservice@eddna.nl of bel naar 0800 0201150 op werkdagen van 9 tot 12.

Bezoek ook onze pagina met alle informatie over onze klantenservice

EDDNA-PERSONAL-4
Dag
Uur
Minuut
Second
© 2024 Eddna