Bezig met laden...
Nieuw merk: Lantern Moon

Nieuw merk: Lantern Moon

Posted: 27 September, 2023
Categorie:

We hebben een leuk nieuwtje te vertellen. Vanaf nu kun je ook het merk Latern Moon bij ons vinden op Eddna. Super mooie, prachtige naalden van uniek materiaal. Ebbenhout is niet alleen het mooist materiaal van de wereld, maar heeft ook eigenschappen die niet alleen perfect passen bij pianotoetsen maar ook voor naalden! Het zelfzame hout is zijdenzacht , hard, mooi en met niets anders te vergelijken. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van ebbenhout dat verantwoord geteeld en geoogst is.

Latern Moon is opgericht met het idee om lokael kunstenaars en ambachtslieden in Zuidoost-Azië  te helpen, en hun werk is zichtbaar in de naalden en accessoires. De combinatie van verfijnd ebbenhout, lokaal vakmanschap, vergulde details en een hoge focus op functionaliteit en beleving zorgen voor een ongelooflijke collectie.

Naast de mooie, donkere breinaalden hebben we elegante zijden zakjes, fijne scharen, meetlinten en markeerders in het assortiment. Welke breier houdt er niet van een echt mooie en comfortabele breinaald en accessoires die de breitijd verlengen? Een belangrijk onderdeel van Lantern Moon is dat zij hun bedrijf met zorg opbouwen.

Hun medewerkers hebben veilige werkomstandigheden en eerlijke lonen, terwijl ze werken met duurzame en milieuvriendelijke methoden. Mis de prachtige verpakking niet; ze zijn net zo goed doordacht als de producten zelf. Ze gebruiken ook biologisch afbreekbare materialen om hun impact op het milieu te verminderen. Ontdek iets compleet nieuws op het gebied van breien en handwerken met Lantern Moon.

© 2023 Eddna