Bezig met laden...
leverans-banner

Leveringen

We proberen de bestelling zodra deze bij ons binnenkomt meteen te verwerken. We verpakken alles netjes in ons magazijn in Zweden en versturen dit met DHL naar Nederland en België. De levering duurt normaal tussen 3-6 werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen. Natuurlijk kan dit soms worden beïnvloed door onverwachte gebeurtenissen. We leveren aan Nederlandse en Belgische adressen en personen die 18 jaar of ouder zijn. 

DHL
Wij gebruiken DHL als onze transporteur.  De bezorgingskosten zijn 6,95 euro maar bij bestellingen boven de 79 euro is de bezorging gratis. 
Je kunt kiezen voor thuisbezorging of het zelf ophalen op een ophaalpunt. We raden je aan om de DHL-app te installeren dan kun je de levering in de gaten houden en ook wijzigingen. (bijvoorbeeld als je voor thuisbezorging hebt gekozen maar toch niet thuis bent)

Problemen met levering
Heb je problemen met je bestelling of is deze na 6 werkdagen nog niet aangekopmen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via email: klantenservice@eddna.nl of klantenservice@eddna.be, vermeld dan duidelijk je ordernummer.

Let op! Eddna heeft zijn magazijn in Zweden en is lid van de EU en u heeft daarom geen importkosten. Alle kosten ivm met het plaatsen van uw bestelling zoals belastingen, verzendkosten zijn ingebegrepen in het eindtotaal als u afrekend. Krijgt u vreemde SMS-berichten over extra kosten die u moet betalen komen deze berichten NOOIT van ons. 

© 2024 Eddna