Bezig met laden...
jarbo_simple-knits-ss24_smal

Simple Knits

Gegarandeerd eenvoudig en stijlvol - een serie basisstukken van Järbo

Een compleet nieuw patroonconcept! Simple Knits is precies wat het klinkt, een verzameling mooie basisstukken die in veel kleuren en maten gebreid kunnen worden.

Tips en advies

Stekenverhouding: Brei of haak altijd een proeflapje volgens de aanbeveling. Als de stekenverhouding niet overeenkomt met wat is aangegeven, probeer dan dunnere of dikkere breinaalden of haaknaalden. Als de stekenverhouding niet klopt, kan het resultaat verkeerde afmetingen en vorm hebben.

Markeer de maat die je breit of haakt, zodat het gemakkelijker is om de beschrijvingstekst te volgen. Diagram: Het is handig om een liniaal langs de rij te leggen die je breit of haakt, om het diagram gemakkelijker te volgen.

De pasvorm van de kleding in onze patronen varieert afhankelijk van het materiaal en de vorm van het kledingstuk. Om de juiste maat te vinden, raden we aan om eerst direct op het lichaam te meten. Vervolgens bepaalt u zelf de maat van het kledingstuk, afhankelijk van hoeveel ruimte u wilt dat het kledingstuk heeft om te bewegen. Kledingtekeningen tonen de afmetingen van het kledingstuk

Blocken en wassen: Garen kan afgeven als het langere tijd vochtig blijft. Wees extra voorzichtig bij het blocken en wassen van kledingstukken met sterke contrastkleuren. Bevochtig het werk, knijp voorzichtig het overtollige water eruit met een opgerolde handdoek. Leg het plat om te drogen en rek het uit volgens de aangegeven maten.

© 2024 Eddna