Bezig met laden...
banner_5

Doe mee met onze KAL!

Nu is het tijd om te beginnen aan de #Simmarkoftan2023! Op onze blog vind je nu deel 1 van de knit-along hulppost waarin Maja Karlsson ons gaat helpen met de opzet en het patroonbreien. Het gaat zo leuk worden! Voor degene die nog willen aanhaken: bestel een van onze vijf garenpaketten hier beneden.

Koop het garenpakket met de juiste hoeveelheid garen voor jouw maat

Hier zijn de mooie kleurvoorstellen van ontwerper Maja voor de Sommarkoftan. Dit jaar betreft het een sterke kleur- en natuurlijk een scandinavische grijze combinatie die bij alles past. Uiteraard kun je het breien in elke kleur die je wilt van de 49 nuances van  Järbo 2 tr ull. 

1_-_Hallonparfait_p_galge_1

Dit heb je nodig

Het jaarlijkste vest wordt gebreid in twee kleuren van Järbo 2 tr ull. Liefelijke wolgaren van Klippans wolfabriek in vele kleuren, 300 m/100 g. Je vind het garen en Maja mooie kleurencombinaties hieronder, samen met ons voorstel voor alternatieve garens. Allen tot 50% korting!

MATEN
XS (S) M (L) XL (2XL) 3XL (4XL)

 

GARENVERBRUIK
Kleur 1: Ca 300 (300) 300 (400) 450 (450) 500 (550) g  (kl 74103, Nostalgia)

Kleur 2: Ca 70 (75) 80 (90) 100 (100) g (kl 74127, Pink Pop)

Rondbreinaald 3 mm, sokkennaalden 3 mm (of rondbreinaald  3 mm als je de voorkeur hebt voor  Magic Loop), steekmarkeerders, stopnaald

sax_n_l_markering

Tot 50% korting op het garen voor de Sommarkoftan

Nu hebben we de prijs verlaagd voor  Järbo 2 tr ull waarmee de Sommarkoftan gebreid wordt, en daarbij ook op het garen welke een goed alternatief is om het vest mee te breien.

Geldig t/m  27/6 of zolang de voorraad strekt.

Naalden & overige accessoires

Houd je van naalden van hout of metaal? Als je van metaal houdt kan ik je de nieuwe Mindful-serie van Knitpro adviseren. Onverslaanbaar mooi en met een herinneringsvrije, flexibele kabel die je moet proberen. Wat betreft houten naalden zijn Järbo Björk altijd  een succes: fijn, blank berkenhout in hoge kwaliteit.

Vergeet bij het kopen niet de steekmarkeerders, stopnaald en meer. Misschien wolwasmiddel,blokkingsnaalden en ook een tas om je project in op te bergen?

© 2024 Eddna