Temperatuurdeken 2024

Bezig met laden...
throw-a-temperature_smal-
throw-a-temperature_liggande-2

Haak en temperatuurdeken met ons!

Heb je wel eens van een temperatuurdeken gehoord? Dit is een een leuk project wat het hele jaar doorloopt. Het weer beslist welke kleuren je voor juist die dag gaat gebruiken. Klink dat niet leuk?

Hieronder kun je de verschillende kits zien die we hebben sammengesteld in leuke kleuren combinaties. Wij hebben onze deken gemaakt in Svarta Fårets Tilda garen maar we hebben ook kits gemaakt met  Ulrika, Cecilia en Freja 

De 2 januari beginnen we met haken, maar je kunt nu al het patroon dowloaden om een test hexagon te maken.

Een regenboog van fantastishe kleuren!

We hebben hele mooie garenkits gemaakt waarbij wij al het denkwerk al voor je gedaan hebben. Je kunt makkelijk een andere kleur aanklikken als je een kleur wilt vervangen. De pakketten bestaan uit 20 bolletjes plus 5 voor de kleur rondom = totaal 25 bolletjes. Aangezien we niet weten wat het weer in 2024 gaat doen zul je waaschijnlijk later in het jaar een aantal bolletjes erbij moeten doen.

beccis-vit-kant

Ontmoet Rebecca!

Mijn naam is Rebecca Sköld en organiseer deze crochet along tijdens 2024. Jullie kunnen mij vinden als @knitbec på Instagram en heb een Zweedse podcast Stickbubblan op YouTube. Lees meer over deze leuke crochet along in onze eerste blogpost!

beccis-vit-kant
ruta-temp-ensam

Het hexagonnetje voor het jaar

De deken is gemaakt door iemand die zich de Sassy Sheep noemt. Deze hexagonnetjes worden gemaakt uit 3 van de temperatuurkleuren. In het patroon en ook in de video vertellen we hoe het allemaal werkt.

Blogpost

In januari beginnen we. Er komt in begin Januari op de blog een nieuwe post van Rebecca om te starten met de deken. Ze gaat verschillende haaknaalden testen, vertellen hoe het gaat met haar deken en nog veel meer! Daarna komt er 1 blogpost per maand met tips, dekens, wedstrijden en andere leuke dingen.

tillbeh_r_med_siffror

Slimme accessoires

Hier hebben we een lijstje van onze favoriete accessoires samengesteld. Lees meer in de blogpost en daar vind je ookde links. Die nieuwe grote tassen van muud zijn echt perfect voor een deken en zoveel garen!

vardagsrum_liggande_kopiera

Vul je patroon elke dag in!

In het patroon staat een tekening van het hele patroon en daar kun je makkelijk op aankruisen waar je bent in je patroon. Ook hebben we een schema die je zelf kan invullen met temperaturen en kleuren. 

En als je alles zelf wilt uitkiezen..

Je kunt makkelijk je eigen droomdeken samenstellen. Kies 20  bolletjes met verschillende kleuren in bijvoorbeeld Tilda en koop een haaknaald en 5 bolletjes voor de rand om met je deken te kunnen beginnen. 

throw-a-temperature_logo_rgb_300px
© 2024 Eddna