Bezig met laden...
jarbo_vasenn_1400x628px-

Mini collectie van Järbo - Väsen

We willen graag Väsen aan u presenteren. Een spannend vervolg op de populaire collectie Sägen. Opnieuw hebben we ons laten inspireren door de Noordse folklore en natuur voor gebreide kledingstukken. De kledingstukken hebben namen gekregen van traditionele wezens die te vinden zijn in onze volksverhalen, zoals Wittra, Mara en Troll. Wat betreft garen hebben we de nadruk gelegd op onze prachtige Zweedse wol-kwaliteiten: Zweedse Wol 3 tr ( 3-draadse)  en Zweedse Wol 4 tr (4-draadse) . Väsen is daarom een ​​prachtige gelegenheid om met Zweedse pure wol te breien. Onze Zweedse wol wordt gemaakt van een wol die voorheen werd weggegooid door het verdwijnen van scheerders en spinnerijen en is daarom ook een goede duurzame keuze! De patronencollectie bevat onder andere een jurk, een vest, een sjaal, evenals wanten en sokken.

Garens opgenomen in de collectie

Tips en advies

Om vraagtekens te voorkomen: Vergeet niet het patroon aandachtig te lezen voordat je begint.

Stekenverhouding: Brei of haak altijd een proeflapje volgens de aanbeveling. Als deze niet overeenkomt met het aangegeven stekenverhouding, probeer het dan met een dunnere of dikkere brei- of haaknaald.

Bewegingsbereik: Het bewegingsbereik van de kledingstukkken in onze ontwerpen varieert afhankelijk van het type en de vorm van het kledingstuk. Om de juiste maat te vinden adviseren wij om eerst je lichaam op te meten.

Blocken en wassen: Bevochtig het werk met een spuitfles, knijp het eventuele overschot aan water eruit in een opgerolde handdoek. Leg het werk plat te drogen en span het op op de daarop aangegeven maat.

© 2024 Eddna